Sunday, October 17, 2010

I screamed, I yelled, but no one ever noticed

Assalamualaikum,



Tadi Jamuan Kadet Polis (P). Tak ramai datang, macam hambar sikit lah. Saya pun datang setengah jam lambat. HAHA. Maklumlah, sesat dalam bandar Kluang. Bandarnya besar mengalahkan sebuah metropolitan. Jangan percaya yang tu. :)

I'll try to make this entry tak hambar sangat. Firstly, we or actually they played Musical Chair.


Susun kerusi dan tangkap gambar?


Tak perasan pulak gambar ni blur, sorry semua !

Dah semua tunjuk peace2, saya pun ambik gambar lagi, bila ntah nak start.


Kita ke tempat cikgu dulu, HAI cikgu !
*okay, ini time diorang susun kerusi :P


Tukang jaga muzik, HAHA. takde name lain aku nak bagi?


Time semua tengah main Musical Chair sampai orang dah habis main, kami camwhore. Tak ada orang yg spesifik utk kami. Ramai sangat. HAHA


Saya tak nak bagi dia diri sebab kasut dia tinggi sangat dan buat saya rasa kerdil dan ketidakadilan berlaku kerana dia form2 dan saya form3. Oh btw, happy birthday, esok kan? ehehe :)


Cubaan pertama, haih orang dah nak birthday ambik gambar memang macam ni.


Cubaan kedua, haha. maaflah cameragirl tu birthday esok. timing lari sikit. =__=

Time orang sedang ambil makanan pulak, gambar self-timer letak atas bekas air dari saya dan Farhana.


Motif? Jangan tanye saya.


Yea, I am strong. Trust me. HAHA :D


Motif : nampak macam saya pakai helmet tu tak? *kenyit kenyit


Then makan. Yang ni kena khusyuk, takde gambar. HAHA.

Suppose to be ade second game, maen belon air. Tapi ramai dah balik. HAIH =='


Bentuk sebenar macam heart. Tapi, sebab diisi air, jadi pelik. HAHA


Shariffah dgn Raudhah, maen belon air :)


With balloons


Without balloons.



Akhir sekali, peace ! Thank you !

9 comments:

Syu said...

wahhh, gempak lahh tgk :)

Ateika said...

takde lah gempak mane.

Anonymous said...

actually jamuan ni tak tersusun..quite bosan..
please la organise tol2 before jamuan lain kali ye...
anyway thanx

Ateika said...

oh, saya tak organise jamuan ni =.= tp takpelah, next year InyaAllah better :)

gadis merah jambu said...

nie jamuan kadet polis ryte? best nye! law sy ad di stk lg, mesty skrg sy berada di situ tuk memeriahkan lg jamuan tu. huhu. ;)

Ateika said...

Oh, bekas pelajar stk dan bks kadet polis? xD

gadis merah jambu said...

yup. n bekas naib pengerusi kadet polis. hee. ;)

Ateika said...

wahhh! Hai bekas naib pengerusi ! x)

gadis merah jambu said...

hai dear! XD