Sunday, December 26, 2010

A big THANKS

Assalamualaikum,



Hari ni saya pergi celebrate 8A saya dengan keluarga, nenek tercinta belanja lunch. Makan kat KFC sahaja. Gila cliche kan keluarga saya. Hahaha, takpe. Saya suka :D

Tapi nampak nya bukan saya yang di celebratekan, sebab saya makan 1 ketul setengah ayam dari Variety Bucket dah kenyang. Tapi yang makan banyakkk abang saya. Saya tak tahu macam mana perut dia boleh tampung semua. Whoaaaa :O Sorry, makan kat KFC ni seriuss punya makan, no pictures allowed (err?)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1354.snc4/162664_1597050602418_1120587842_31557681_7123522_n.jpg

Then, balik nenek saya teringin beli cendol. So, beli 2 paket dan bawak balik. Tapi cendol-cendol tu saya tak berapa makan pun. Perut saya dah nak meletuppp :O Jadi saya makan sikit-sikit, dengar nenek dengan ibu bercerita, gelak-gelak, dan ambek gambar.

Ibu cakap, tu kenyang tu, berkat nenek saya belanja. Ngehngehngeh X)

4 comments:

m_zulfikrie said...

seronoknye...

Ateika said...

@m_zulfikrie nanti abg balek pun kena belnaje. ehehe

fairuz shafizah aznan said...

Ala, comel ape makan KFC :D
haha. Eh, tolong raje boleh??
buat tutorial mcm mana buat facebook, blog, twitter dekat bawah tu boleh??

:DD

Ateika said...

Ehehe. :D

Eh, tu tak paya buat tuto lah. sng jeh :P