Thursday, December 9, 2010

Fourth Buffered Earning

Assalamualaikum,

Hari ni baru ambik abang saya yg sudah selamat menghabiskan SPMnya semalam. Dan saya makan 4 batang aiskrim hari ni. Oh, saya sedang mood obses dengan aiskrim. Tak tahu kenapa. Kalau jalan-jalan mesti benda wajib ialah aiskrim dan Rocky :D

Oh, dan balik daripada Melaka ni, saya online check Nuffnang. Dah lama tak check. Since last BE hari tu. Tadi check, tengok dapat BE baru, dan kali ni lain sikit, selalu BE dah jadi Metered Earnin baru dapat BE baru, ini BE lama masih BE lagi! Woaaa, 2 BE bergerak. $$$ cepatlah kan? AHAHHA XD

Yeaa, sekarang around 2 weeks jeh mesti dapat BE baru. Sayang Nuff Nuff :)




p.s : Nanti saya cashout bole belanja aiskrim. currently RM36.20. :)

4 comments:

Eyra said...

dah-dah. aku dah jeles ni. rase mcm nk terjun bangunan. T_T

Liyana said...

jom ramai-ramai tutupkan account nuffnang makcik ketot ! :D

Ateika said...

@Eyra Jangan nanti Nuff Nuff nanges :P

Ateika said...

@Liyana Jangan hack aku sudah :D