Saturday, December 4, 2010

Yes, indeed I love you

Assalamualaikum,

Entry kali ni khas nak ucapkan ratusan ribuan jutaan terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka! Ye, mereka! Mereka yang buat birthday saya.. okay tak tahu nak guna istilah apa untuk birthday kali ini :D





First untuk baju dan skirt tu. Okay, abaikan baju hitam tu, itu ibu yg belikan. Ehehe, untuk En. Praiseworthhy Guardian yang belikan baju dan skirt tu. Rasa macam nak nangiss T.T Oh, setakat baju tu tak kesah pun. Ahahaha, tak bersyukur punya manusia. Tapi skirt tu, dah lah skirt saiz budak kecik ni (aku lah tu) susah nak di carik. Dah beli tu kena hantar kedai lagi, pendekkan sikit. Kalau tak, budak kecik ni jalan sapu lantai lah jawabnye =='



Yay, dapat benda comel! Benda comel ni daripada Ifqin Alisa. Budak ni aku ajak keluar tengah hari, sampai petang aku nak keluar rumah kali kedua baru sampai rumah aku. Dahsyat tak dahsyat budak ni kan? Ahaha. Anyways thanks :D Oh, dalam beg yg tulis happy birthday happy birthday tu kann, BANYAK GULA DAN COKLAT. Ahaha, teruja sampai tulis in caps lock :P



Last sekali, ini daripada ibu XD Oh, sebab kedua-dua telefon saya macam gilaa dah. Maka dijual dua-dua handphone gila tu. SE W910i dengan W200i. W200i tak gila sangat, yg gila W910i tu, maka dengan ini berakhirlah kisah saya nak beli handphone slide. Nanti rosak keypad lagi. Jahanamm, setahun jeh guna. Kalau W200i tu dah 3 tahun kot, tak kesah lahh sangat.

Oh, dipendekkan cerita jual dua-dua tu dan beli Nokia C3, dapat lah RM320. :D Jadi number Celcom saya tu terkontang-kantinglah tanpa digunakan. Ehehe, masalah betul perempuan ni =='


Oh, entry ini tidak bertujuan untuk riak, takabur segala.
Nak cakap terima kasihhhhh jeh :D


Thanks,
Ateika :)

4 comments:

Zaty said...

nak c3 tuuuu!

Ateika said...

eh zaty, bukan parents nak belikan lepas result pmr ke? nanti dapat lah :D

Redbloodsnow said...

love t-shirt tuh ah :)

Ateika said...

@Redbloodsnow kak zie, saya pun love t-shirt tu jugak :D