Saturday, March 26, 2011

My guard down, just for you

Assalamualaikum,

Hai, saya budak sekolah yang tengah pasrah tunggu result Penilaian Kurikulum 1. Kirenye, ini lah first time saya dapat markah yang bawah 50% mungkin. Jadi, pasrah lah kan? Sebab, iyelah, selama saya hidup semua result konon nak A sahaja. Naek form 4 ni. err, err. Tengok lah camne. Kalau dapat C, D, E, F. diam jelah.

Tapi kalau A+ nangis tak berlagu. Pegi sujud syukur kat surau STK yang tempat wuduk perempuan SUDAH berbumbung. :)

Addmath : emm, semua orang pun macam lepas putus cinta. Kena cerai talak 3 lepas exam ni. Sebab banyak soalan tinggal. Sayaaa, aa 2 soalan tinggal kot. Tapi ade yang buat setengah pastu terlupe nak sambung, tu tak ingat lah bape soalan. haha!

Sejarah : :O Soalan struktur bole bawak maut. Haha, separuh mati ah jawab soalan sejarah. Sampai saket mata tengok jam. Bila nak habissssss. Bila nakk habiss aku dah tension dgn kertas ni. T.T

http://farm6.static.flickr.com/5047/5300500968_4ed18bdd75.jpg

Muke happy kena tinggal 4hari kat Kluang. Aku cakap tak nak kawan, tak nak dengar T.T Pak Bedal, balek kang kau yang kena gigit padan muka. HAHAHHAHHAH !

2 comments:

tukangkarut said...

taknak cakap padan muka. tapi tak boleh tahan perasaan ni. biasalah, form 4 kejutan budaya sikit. steady je :)

Syud Wada said...

suruh Pak Bedal take care balik nanti . takut Mak Bedal mengganas :P