Wednesday, April 27, 2011

The Out Of The Blue

Assalamualaikum,

Jom teman aku nanges ramai-ramai jom. T^T T^T Aku tak thu kenapa lintang pukang sangat hidup minggu ni. Macam semua orang pun bergerak 5000ms-1 dan aku macam kelajuan kura-kura PUAN Zakiah lukis yg tengah tidur bawah pokok tu (anggap ajelah korang kelas Physics same dgn aku)

Lepastu, nak catch up studies, homeworks, macam double s sangat lah. Macam mana nak catch up tu tak thu lah kan kalau dah tengah konon semangat nak fahamkan kerja tu, boleh tertidur pulak, lepastu dengar suare cikgu sipi-sipi dlm mimpi terbangun sambung buat-buat buat kerja.

Dengan Prinsip Akaun yang aku tetibe jeh tak faham kenapa macam banyak sangat dokumen. Lepastu soalan cikgu bagi aku dapat 5/10 sahaja. Chemistry yang tetibe je jawapan aku betul, tapi aku takfaham ape yang betul. Addmath yang jalan kerja gila gila gila panjang tapi markah 3 sahaja kata cikgu aku yg bahagia dah nak kahwin tu. English yang aku tak reti-reti hantar buku Grammar. haha =='
Oii, 2 minggu lagi exam. Kau nak mati eh boleh buat main-main dalam kelas. Kalau dalam kelas main-main, kat rumah? Muehehe. Erh. -.-!


p.s : SABTU, doakan aku, kami, mereka. Doakan Encik Semangat kami datang 3 hari ni. Doakan Encik Anti-gemuruh tu datang same. Doakan kami :')

1 comment:

Syud Wada said...

ya Allah budak ni. focus lah sayangg. dont lose track. catch it back. i'll always pray for you and Zizan :')

pray to Him too.

oh, dont forget to send your Grammar book! and don't stay up too late otherwise you might sleep in your class the next day.

take care. this is not the end of the world :))