Monday, July 5, 2010

Arrived !

Assalamualaikum dan salam sejahtera,


entry ini merupakan kesinambungan entry [ini]


Tadi otak saya macam mengatakan hari ini merupakan hari yang akan amaaaatttt bertuah ! woot - woot ! Sepanjang hari bergembira bagai di awangan ! Lompat sana, lompat sini. Sengih sana, sengih sini. err, tak. Senyum sana, senyum sini. hahh, itu better :)

Bak kata orang, happy go lucky eh? Lebih kurang macam tu lah. Macam teratur sikit hidup hari ni. Belajar pun, masuk. Okay, tak semua lah. Tapi macam, okay lahh :D Lepas tu, balik.. instinct kuat mengatakan untuk terusss ke peti surat. Kenapa?

Tengok email in dulu :


So, anda dah tahu apa yang cuba disampaikan? Dah terang lagi bersuluh ! Okayy, memang RM50 jeh. First time lah ! Biarlah nak teruja ek? haha :D

Jadi kesimpulannya, saya ke peti surat dan ! Sepucuk surat berada dalam tu, terharu ! Ini lah Sang Surat Tercinta :


Yang diblurkan tu alamat, tahu saya duduk Johor cukup:P


Haha, saya terharu Nuffnang !
Current earning pulak : RM11.04. winks :D

Wassalam

7 comments:

PinQib said...

nuffnang ku br, 13 lebih.. huaaaa


Jum singgah belog Pink!

Tips menjadi comel !

Redbloodsnow said...

wahh...kayo kayoo..dpt cek dr nuffnang..hehe.

Ateika said...

haha, teruskan useha !

i poisoned myself with cyanide said...

Ohuhh. Act, I dont really get what the purpose of nuffnang nihh. macam mana nak dapat income.

Ateika said...

purpose : supaya blogging not just a hobby. tp boleh dpt duit jgk dgn adenye iklan dari nuffnang kt blog
income : pihak nuffnang bg mcm cek lah hantar kt alamat rumah.

i poisoned myself with cyanide said...

Ohuh. then, nuffnang beri income just melalui traffic kat blog. macam tuhh ke? maaf, bertanya nihh.

Ateika said...

traffic blog dan klik kt iklan tu.