Saturday, October 30, 2010

TGB's Graduation Day

Assalamualaikum


Gila gedik =_=

Hari ini saya terpaksa menghabiskan satu hari suntuk di MRSM TGB. Rasa gila tension sebab rasa macam, apa hal aku buang masa kat sini tengok orang ambik sijil? PMR pun aku tak lepas lagi lahh. hahaha =__=

Masa ceramah ringkas sebelum solat hajat dekat surau tu, penceramah tu cakap pasal 4 berkara penting yang sebenarnya TIGA dalam hidup manusia. Ape ye?

Tuhan
Ibu bapa
Guru
Ashabi (kawan)

Okay, its like first time dengar ceramah yg tak buat orang tension sepanjang tahun ni. Sepanjang selepas PMR ni, dan saya mahukan penceramah mcm tu kat sekolah saya. haha x)

Okay pape jelah kan,





All the best SPM Abang

4 comments:

Zaty said...

abang awak handsome lah! :D

Ateika said...

tgk lah adek dia ! haha.
eh, nnti gf dia jeles lahh x)

.aizza. said...

weh.weh sumpah gua tak tipu.
muka you gedik nak mati -,-

Ateika said...

Kannnn? Tu tahan panas sebenarnye, sumpa gila panas weh. Pastu jadik gitu pulak mukenye. HAHAHA.

Tak kan aku nak buat muke gitu dpn mak aku? Beristighfar pnjang dia. Tapi TERbuat pulak x)