Tuesday, November 30, 2010

My soundtrack is always you

Assalamualaikum,


Mulakan dengan muka budak gedik XD

Hai dunia ! Hah, rasa macam nak demam kalau macam ni selalu, panas sejuk panas sejuk. Cuaca pun setengah hari panas terik, setengah lagi hujan lebat. Erhh, tension. Tension.

Well, terus ke cerita UKKM. Dah ada yang sebok tanye. Woaaa, mengalahkan artis kan I? Tak sempat rileks. Kahkah bajet lebih. Bertolak ke Muar tadi dalam pukul 11, ibu semangat. Dia kata boleh bawak kereta rileks-rileks. Okay, memang sangat rileks sampai saya tension. 70/80 km per hour. Nasib saya beli 2 batang aiskrim dan 1 kotak Rocky yg boleh cool kan saya. =='


Muka budak gedik tanpa spek. ahahah!

Di pendekkan cerita, kat sekolah tu saya ngantuk sebab banyak makan. Saya tau, saya cool. Orang lain siap sembelit, UKKM punya pasal. Saya boleh ngantuk sampai kat sekolah. Zzzzzzzz. Tapi menyesal jugak lah, sebab Math tu agak susah dan dalam soalan 30 ke 31, masa habis. Pastu tension. Klikklikklikklik! Siap. Ngehngeh.

Then rehat 15 minit. Science pulak. Masa ni otak macam blur. Yang electrolysis tu 1:2 ke 2:1? Ahahaha! Tak kesah lah kan, tapi Science okay lahh. Soalan personaliti 100 soalan. Saket tengkuk buat. Budak sebelah tu siap cepat, boleh main pusing-pusing kerusi lagi! =='

Balik hujan lebat, saya rasa macam nak demam. TERIMA KASIH HUJAN!


6 comments:

Liyana said...

haha, math mmg tak cukup mase pun. aku sempat jwb tp tak sempat semak.

Ateika said...

tak susah sgt, tp kene fikir lameeeeeeeeeeeeeeee. XD

Eyra said...

same la jugak aku. siap tapi tak sempat semak. yg tak tau aku hentam. sbb takde masa nak tenung lame-lame.

Ateika said...

aku tenung lame2. yeaaa, so 90% yg aku tening lm2 tu sure betul :DD

Eyra said...

wow ! dasyat !

Ateika said...

:D