Tuesday, November 9, 2010

Second Buffered Earning



Assalamualaikum!

Eh ingat entry yang saya cakap iklan DSLR Sony tu asyik keluar? Klik sini sini sini kalau tak ingat! Aww, memang jadi second Buffered Earning XD Oh, seriusly I love Nuffnangg! Kalau macam ni selalu cepatlah saya cash out utk kali kedua !

Oh untuk BE pertama blog ni sila kesini dan untuk ke tips-tips macam mana nak dapat BE sila ke sini jugak. Oh, 2 tu link yg sama. HAHA. saja dengki.

______________________________



Honestly, sorry update macam tahihuheho. mood blogging skrg mcm gambar at atas ni. Anggap ajelah graf tu. Kan graf tu, kan? Hah, okay abaikan. Turun naik yg gila steep *curam bagi mereka yg bihijak dan terlalu malas untuk buka kamus*. Sekaranng pun senang rasa menyampah dengan semua benda. Penyakit apa ntah. Penyakit tak tahu nak buat apa mungkin? Oh tolong lah :(

p.s : Tapi kan sbb dapat "ganjaran" saya tetap update jugak. Okay, mata duitan punya manusiaa.

2 comments:

ken said...

cool keep it up :)

Ateika said...

thank you, again !