Sunday, November 28, 2010

What happen to Mr.Google?

Assalamualaikum,

Saya sebagai pengguna setia Mr. Google yang kalau boleh setiap saat nak search kat Mr.Google jantung hati pengarang hati saya ni sangat depress! Ape telah berlaku terhadap Mr.Google? Kenapa macam ni? KENAPA!?

Saya bukak laman web GOOGLE, Special Search yang keluar. Ape Special nyeee?


WiTH! =='

Apekah ini semua? Ape jadik dekat Mr.Google saya T.T Beliau sakit ke? Ada sesiapa boleh jawab kan? Oh, lepastu, kalau nak sign in Google account



Not found? !@#$%^*&^%$# lahh, geram betul! Kalau sign in Blogger pun macam ni, sebab account Blogger saya bawah Google. Jadi, lepas sign in, lepas dia keluar NOT FOUND tu, saya taip balik www.blogger.com. Baru boleh masuk. Selekeh ah Mr.Google =___________=

Sekian, wassalam
Ateika

4 comments:

ken said...

mungkin small error? :)

Ateika said...

susah lah, youtube account pun affect. gerammmm !

kyo said...

nice ;D
ko dpt special search la~.
WOW!

Ateika said...

that's not nice at all! mne google aku pergi T.T