Saturday, November 27, 2010

Something important

Assalamualaikum dunia!

Kenapa lah hobi semua orang main tag-tag ni? Geram weh aku =_=. Yang sorang ni pun satu. Ade kena gigit dengan aku, kenapa tak tag tuuuuuuuut? AHHAHA. Cakap, cakap!

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang ?
udara? =='

2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri ?
KFC Snack Box. Eh ntah, baju kot. Tapi tu kongsi. Emmm. =_______=

3. Dimanakah tempat korang ingin melangsungkan prkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti ?
Kat rumah parents lebih afdal. Tema confirm lah tak bincang lagi. =='

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
Bercinta dengan semua orang.

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
Selama yang mampu.

6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang ?
Sekolah, tuisyen, library. Ahahah, nampak macam budak nerd.

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli ?
Essential Grammar. Ahha, nampak, saya cool kan XD

8. Apakah nama penuh korang ?
Nurul Atieqah binti Abas bin Sudar bin Gomo. Atau, ikut warisan Nurul Atieqah binti Abas bin Soedarsono bin Gama Sentana. Ahah, tergeliat lidah kau.

9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra ?
Dulu masa ayah ade, ayah kot. :)

10. Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang ?
Muhammad SAW, Ayah, Tuan punya tulang rusuk ni (bakal suami lahh)

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri ?
Ntah berapa bulan sekali lahh. Ahahha.

http://www.hcteurope.com/japan/Travel_files/Japan_map.jpg
*Credit to Google*
12. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi ?
Mekah, Jepun.

http://1.bp.blogspot.com/_0yx4pqH1qmI/SS6tJdbTLuI/AAAAAAAACts/cMRCTJgnOAs/s400/hug__by_Defies.jpg
*Credit to Google*
13. Pilih salah satu, peluk atau cium ?
Peluk, sbb selalunya bila orang bersedih, bila dipeluk, akan rasa lega sikit. Dan bila tengah gembira, dapat kongsi kegembiraan tu.

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang ?
Dia gedik, dia obses pink, dia gedik. Eh, dah ulang eh? AHAHHAHA. Diaaaa hyper! XD

15. 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang ?
Islam, keluarga, kawan, ilmu, En. Praiseworthy Guardian.

16. 3 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar ?
Looking Up - Paramore
Your Guardian Angel - The Red Jump Suit Apparatus
Lagu - Bo

17. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
02 Disember 1995. Tahun lepas order Pizza Hut, makan dengan family :)

18. 7 orang blogger yang korang nak tag ?
Saya
Rasa
M
A
L
A
S

19. Cerita sikit blogger pertama yang korang tag
-

Tamat!

2 comments:

ken said...

tag is fun :)

Ateika said...

yup. tapi bila dah ramai tag, dan dah tau nak buat mane dulu. dah hilang fun. ahahahha XD