Monday, January 10, 2011

Old-school Photo Contest

Assalamualaikum,



Sekarang saya teruja untuk BUAT contest. Okay, ini first time buat contest. Tak harap ramai join pun. Semperna semalam 10 Disember 2010 merupakan ulang tahun 1tahun 10bulan blog ini. Dan tak tahu sebab ape, sejak dua menjak ni jatuh cinta dengan nombor 10. Okay, panjang pulak intro. Ehehe.

Old-School Photo Contest : Gambar edit jadi macam gambar lama. Atau gambar lama. Tak kesah, tapi saya prefer edit. Sebab saya in love dengan vintage effect :D

Syarat-syarat penyertaan :
1. Follow Plastic Tree bagi memudahkan saya inform apa-apa dan announce pemenang.
2. Gambar tak ada muka korang pun takpe.
3. Edit dibenarkan, malah digalakkan.
4. Tinggalkan link kat comment entry ini atau page Plastic Tree.
5. Wajib tag 2 orang shj. Lebih? Boleh.
Rules tu taklah rules sangat, tak ikut tak tolak markah pun. Ekeke, ini bukan exam. Yang penting syarat nombor 4 tu. dan gambar yang dipertaruhkan mesti milik korang sendiri. Kalau tak, automatik penyertaan - BATAL. :)

Sila lihat page Plastic Tree untuk memastikan penyertaan anda. Nak like gambar kat page tu pun boleh. Tapi saya tak kira yang paling banyak like menang lah. Just MUNGKIN senangkan kerja saya sikit. :P

Hadiah : Misteri, depends on sape yang menang lah kan? (wink wink)
Tarikh tutup : buat masa ni 11 Januari. kalau diubah, akan diberitahu kelak

Saya tag beberapa orang dulu :

1. Fieqa
2. Rabie
3.Yana
4. Ira

26 comments:

Mknace said...

:):):)
ngam

Ateika said...

@Mknace join lah :D

MiszFieqa♥ said...

Wee~ Bangga menjadi owg pertama yg di-tag. Teeheee :")

Nmpak menarik. Nanti Fieqa join ^0^

Ateika said...

@MiszFieqa♥ oke fieqa :D

Liyana said...

Siap ! XD
http://thememorabiliaofponty.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html

Syafiqah said...

saya join ^_^

http://themorriesofsayestomorowcomsoonday.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html

Fyzaa said...

nak join boleh tak ?

Ateika said...

@Fyzaa sila, anda dialu-alukan :D

Eyra said...

saya terharu nak join. so sila-sila lah tengok. HOHO xD

http://eyraofficial.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html

Iwa said...

http://hazirahmokhtar.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html


Sekian :D

rabie said...

http://rabiemekameka.blogspot.com/2010/12/old-school-photot-contest.html

makasih tag . suda join

Einaz Shah Rizal Thomas said...

bestnya kalau boley join... (:

Ateika said...

@Einaz Shah Rizal Thomas join lah, dialu-alukan :D

intan :) said...

awak , saya join contest ni :)


http://donthinkhecry.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html

and

http://donthinkhecry.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest-lagi.html

cira nd said...

nak join..
can i?
:)

http://cirasigadiscilik.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html

cira nd said...

2nd link :
http://cirasigadiscilik.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest-lagi-hehe.html

Qyra Yuuri :) said...

aku join :)

http://iniceritasukasukisaya.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html

aku takpandai edit, so aku letak jeh gmba lama . hoho~

Redbloodsnow said...

EH ADE CONTEST LA...BEST NIH :d

Ateika said...

@Redbloodsnow join lah kak zie, ehehe :D

saya_arief said...

cam menarik jer..
;p

Ateika said...

@saya_arief join lah :)

Syud Wada said...

okay sis join contest sister in law to be nihh :D
link belog tau en ? :))

Zaty said...

awak, saya dah join dah :)

http://zatyzatyzaty.blogspot.com/2011/01/old-school-photo-contest.html

I.Hazwani said...

Dua sekaligus ;
http://doubleeudoubleeudoubleeu.blogspot.com/2011/01/old-school-photo-contest.html

Izzatul zauli said...

saya join :)



http://bilasihatimulaberkatakata.blogspot.com/2011/01/old-school-photo-contest.html

Alwani Raihan said...

Joining tooooooooo ! :)

http://all-wanywords.blogspot.com/2011/01/old-school-photo-contest.html