Wednesday, January 12, 2011

Top 5 Old-School Photo Contest

Assalamulaikum,

Dalam kesempatan ini, saya bagi list top 5 utk Old-School Photo contest dulu ye? Bagi dup dap dup dap sikit. Saya tengah fikir nak pagi top 3 ke? Top 5 ke? Nombor 1 je ke? Eh, pening pulak lah. Sebarang cadangan, sila komen lah ye.

Fikir nak bagi result hari ni, tapi busy semacam pulak. Sorry eh? Oh, tapi gambar yg lain pun lawa jugak. Tapi mostly, lari topik "old-school" atau "vintage". Dalam senarai top 5 ni pun ade yang lari topik sikit. Sebab gambar vintage, lighting tak tinggi kot? Bagi saya lah. Tengok lah keadaan saya, agak-agak baik. Top 5 ni semua dapat hadiah :D


http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1337.snc4/162899_135044396552294_130711596985574_217577_1009545_n.jpg
http://thememorabiliaofponty.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1170.snc4/154265_135319893191411_130711596985574_220081_6991312_n.jpg
http://hearthatyouhurt.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html


http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs835.snc4/69517_135319863191414_130711596985574_220080_7578425_n.jpg
http://rabiemekameka.blogspot.com/2010/12/old-school-photot-contest.html

http://l27.sphotos.l3.fbcdn.net/hphotos-l3-snc4/hs1380.snc4/163259_142289165827817_130711596985574_266500_1256079_n.jpg
http://doubleeudoubleeudoubleeu.blogspot.com/2011/01/old-school-photo-contest.html

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs597.ash2/154939_135241099865957_130711596985574_219400_4616614_n.jpg
http://hazirahmokhtar.blogspot.com/2010/12/old-school-photo-contest.html

6 comments:

.aizza. said...

rabie punya cool!

Ateika said...

@.aizza. yeaaa, nampak macam I'm the champion gitu :D

rabie said...

haha ..tk prcaye je msuk top 5 . ngee :B

Ateika said...

@rabie sila percaya ! :DD

I.Hazwani said...

baru online. ahah. saya tk perasan gambar saya ada. baru je nak kecewa. waa ;D

Ateika said...

@I.Hazwani baru nak rase kecewa? ahaha :P