Sunday, January 23, 2011

Should I?

Assalamualaikum,

Nak tahu sesuatu tak? Emm, tak nak takpe. Tapi betul tak nak? Ahahha. Sebenarnya tengah teruja gila ni. Sangat. Amat. Paling. Sekali. Tak nak tahu pun takpelah kan? Buat-buat nak tahu pun cukup.



Familiar dengan gambar atas? Mesti YA kalau anda seorang blogger yang menggunakan Nuff sebagai pendapatan sampingan macam saya. Dan kalau nak tahu, Earning dah cecah RM50 dan itu bermaksud dah boleh cash-out. Tak tahu nak cash-out ke tak. Ibu cakap, cash out jelah. Nak buat ape tunggu. Nak cash-out ke tak ek?

dan FYI, saya tak agak pun secepat ni boleh second cash-out. Sebab. Sebab bila start sekolah je, semua orang mesti tahu kan, blog ni di anak-tirikan. Sobs. HAHA. Alhamdulillah. Rezeki Allah bagi :)

p.s : 1/2 year mesti cash-out sekali. new year resolution. :P

11 comments:

Aliya said...

nuff nang ni apa erk sebenarnya :(
saya buat x dpt earning pun :D

MiszFieqa♥ said...

kakak ! cmane nk cash out ?

Ateika said...

@Aliya earning depends on visitor blog kite lah. kalau tak ramai. susa lah nak dpt earning

Ateika said...

@MiszFieqa♥ kan ade tulis cash out my earning kat bawah tu.

Eyra said...

OMG! rase nye aku punye sampai dah berank pinak pun belum bole cash out lagi kot. first cash out ko dlu bape lame hah ko tunggu?

Ateika said...

@Eyra 1st cash out setahun lebih kot. ehehe.

superpuff said...

follow me back yeee

Aliya said...

tapi apasal dyer tulis "50.00 before you get paid!"????????????????o.O

Ateika said...

@Aliya sbb takde earning lagi.

MiszFieqa♥ said...

kalau dah cash out kne tggu lme eh?

Ateika said...

@MiszFieqa♥ dlm sebulan kot. ntah. lupe pulak