Saturday, April 16, 2011

Its Mr. Mister

Assalamualaikum,

Hai, orang cakap lama tak nampak saya online. Haha, nampak sangat ke yang muka saya ni 24/7 ade kat IM Facebook korang? Twitter saya sentiasa kat home korang? Plastic Tree sentiasa kat Dashboard korang? Saya rasa mmg pun kot. HAHA! Tak suke, unfollow ade, block pun ade. Sila lah :D

Aa, tapi yang peliknya, lepas lama tak update blog naek mendadak followersss. Before ni 165 tahan dekat berape bulan ntah, tak ingat. Tak update seminggu gitu, online arini, OHmakkau 171? Okay, bukan 1171 ke, 1711 ke. tapi 171 jeh. Cuma, OHmakkau sebab time orang tak update baru best nak follow eh? Gahaha! Tak faham -.-!

http://2.bp.blogspot.com/-aNq8qcRDef0/Tam4nNG61uI/AAAAAAAAB9A/Ce68Bf7Rrf8/s1600/foll.jpg
Terima kasih lah ye 171 orang ni. :D

Okay, takde motif pun hapdet blog, dah sahabat tercinta suruh hapdet. Supaya tak tumpul bakat berblogging ni kann, kite hapdet ah jugak. BTW, amanah orang ni, point utama entry kali ni : ilebyou very very much Amira Syahira Yahya. muah muah. haha! (puas hati kau?)

http://3.bp.blogspot.com/-Yn8yE4xP_IY/Tam4ndKGEPI/AAAAAAAAB9I/joEieRynZfs/s1600/lebiu%2B.jpg
Bahan bukti, zoom sendiri :D

2 comments:

Thaqif Jamaludin said...

wuh,wuh,wuh.... nama sy ade kt situ... kt situ,, sebelah pak bedal... wih,wuh,wuh...!!!

Ateika said...

eh? nampakkk eh? haha! tu nmenye malas nak tutup IM :D