Wednesday, April 6, 2011

Careless, what else can do

Assalamualaikum,

Ya Allah, hari ni pening kepala tahap menggelegak otak lepas dapat result terakhir untuk Penilaian Kurikulum 1. Pening kepala sebab penuh warna merah perkataan "careless" cikgu tulis. Nampak tak kasih sayang cikgu dekat aku lebih daripada dgn orang lain? Orang lain punya kertas paling tak pun x bosar-bosar. Takdenye setiap helai kau salah lah, setiap helai ade "careless" Sayang cikgu!



Ya Allah, bukan aku tak bersyukurrr. Orang pandang aku semacam je lepas aku terbaring pening kepala. Orang pun "kau lulus kan? baek kau diam" HAHHA! Tapi masalahnye, cita-cita aku ke arah Mathematics. Kalau careless soalan budak darjah 1 boleh jawab, dengan jalan kerja tambah tolak aku suke-suke salah letak simbol, yang sampai boleh tolak sampai 30++ markah gini, aku nak jadi ape weh besar nanti? Aku tak nak Bio, nak drop dah. :D

Ini first impression macam mana exam-exam akan datang T.T

Shittiest result on the world, goes to :

Prinsip Akaun : A
Bahasa Melayu : A
Bahasa Inggeris : A
Mathematics : A
Chemistry : A
Physics : A
Agama Islam : B
Sejarah : C
Bio : C
Additional Mathematics : D

10 comments:

tukangkarut said...

fuiyo bm a.. kitorg nak dpt b pon semput

Ateika said...

A- jeh. lagipun PK1 bukan ade pape sangat.

azizan said...

teruknya result. ape nak jadi ? haha :P

Ateika said...

aa, manusia :D

norlyn said...

markah addmath paling cool :D

Ateika said...

sampai hati kak norlyn T.T

Syud Wada said...

sejarah tu 0.o HAHA

Ateika said...

eh, mmg tak baca. mmg lah result yg tu yeaaa :D

azri said...

tahniah tuk anda= (^_^)

azri said...

tahniah tuk anda....gud kuck- (^_^)