Tuesday, November 23, 2010

Third Buffered Earnings

Assalamualaikum,

Ahaha, penat lah hari ni. Tak berhenti berjalan dari pagi, tengah hari, petang. Sape perlu pegi gym segala kan nak exercise? Macam nak tercabut dah kaki. Eh, mana pergi yg aku ckp nak pergi study hari ni untuk UKKM tu?Jalan jeh lebih =='

Oh, lepas balek dan tunggu internet oke, online dan bukak lah laman web - laman web biasa yg mak aku ckp, diorang dah bosan dgn aku. AHAHA. Lepastu, sajelah bukak Nuff nuff tercinta. Tengok earnings, adelah RM33.95. Eh, ciput-ciput jeh kau gerak. Geram tgk. XP



Oh dan ade BE baru. Campaign Nokia C3. okay knp ntah nak ulang, macam orang tak boleh bace jeh kat atas tu, kan? Kalau setakat pasal BE ni faham lah kan. Tapi cmne duit kt BE tu gerak, kenapa lepas tu dia jadik Metered Earnings semua. Tak paham sebijik hape pun. Sape-sape terangkan lahhhhh. =_=


Okay, mahu rest. Tak rasa kaki dah ni. Esok sambung update ye. Hoho. Buhbye. Oh, kejap, muke konon tesion tunggu si ibu keluar pejabat.


GEDIK GILAAAAAA

Ateika

7 comments:

ken said...

cool.. keep it up :)

.aizza. said...

cis.kaw sepatutnya bersyukur.en nuffnang aku langsung tak bergerakk ==,

Ateika said...

ken: oh ,thanksss
aizza? ahaha : alaa, kau baru lagiiii

Anonymous said...

promote phone nina. hoh

Ateika said...

oh, fon nina nokia c3 eh? XD

saya_arief said...

BE best..
;p

Ateika said...

BE mmg best ! Duit Nuff maken cepat naik! XD